Hizmet Aşkına Hastalık Mani Olmuyor

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, dün akşam saatlerinde Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuş ve Sungurlulu hemşerilerimizden dua istemişti. Göreve geldiği ilk günden bugüne her şart ve koşulda hizmet vermeyi kendine düstur edinen Başkanımız Şahiner, hastalığını unutarak yine vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam ediyor.Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden hemşerimiz Fadime Agagündüz,sosyal medya aracılığıyla Başkanımız Şahiner’e ulaşarak , doğuştan zihinsel engelli olan oğlu için tekerlekli sandalye yardımı talebinde bulundu. Fadime Ana’nın talebini geri çevirmeyen Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce’ye talimat vererek tekerlekli sandalyenin ulaşımını sağladı. Başkanımıza duacı olduğunu belirten Fadime Ana” Allah başkanımıza sağlık sıhhat versin. Allah kendisinden razı olsun. Bir mesajımızla bugün sandalye bize geldi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah”dedi.

Önceki Tedbiri Elden Bırakmıyoruz