İYİ KADINLARDAN DOĞAYA BİR İYİLİK

İYİ Parti Sungurlu Kadın Kolları Bahçelievler mahallesinde ağaç dikti.Belediye Toplu Konutları mevkii üzerinde bulunan alanda Belediye Başkanlığımız tarafından ağaçlandırma çalışması yapılıyor. Başlatılan çalışma ile bu alana 5000 ağaç dikimi planlanıyor. İlk etapta dikilecek olan ağaçlar bugün İYİ Parti Kadın Kolları tarafından dikildi. Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, Belediye Başkanımızın eşi Vildan Şahiner, Belediye Başkan Yardımcılarımızın eşleri Önay Sezen ve Medine Dağaşan’ın koordinesinde toplamda 41 kadın bugün 477 ağacın dikimini gerçekleştirdi.Sungurlu Belediyesi olarak ağaçlandırma çalışmalarımızı artırarak ilçemizin çok daha yeşil olmasını hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda ekip arkadaşlarımız ve gönüllülerimiz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner de bugün gönüllü olarak ağaç dikimi etkinliğine katılan hanımlara teşekkür ederek, duyarlılık gösterdikleri için tebrik etti.

Önceki Sungurlu’dan Mecitözü’ne Yardım Eli