İYİ PARTİ ‘DEN BAŞKAN ŞAHİNER’E ZİYARET

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili, Kurucular Kurulu Üyesi ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Enez Kaplan, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.Akalın ve Kaplan Çorum’da yapacakları görüşmeler ve ziyaretler öncesi Başkanımız Şahiner’i ziyaret ederek hasbihal ettiler. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’a, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı eşlik ederken, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Dursun Kanmış, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcılarımız ve partililer de hazır bulundu.Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Başkanımız Şahiner Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ile ilçemizde yapılan çalışmalar ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Heyet ziyaret sonunda Çorum’da yapılacak olan toplantıya katılmak üzere belediyeden ayrıldı.

Önceki 35 Yıllık Su Borularının Değişimi İçin Geri Sayım Başladı