İYİ PARTİ TEŞKİLATI TAM KADRO KAHVALTIDA BULUŞTU

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Sungurlu İYİ Parti İlçe teşkilatı ile mesire kafede kahvaltıda buluştu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik beraberlik mesajı verilen kahvaltı programına; Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Avukat Hakan Tekercioğlu, İYİ Parti İlçe Kadın Politikaları Başkanı Mahinur Barak, belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve çok sayıda partili katıldı.

Sungurlu için her zamanki gibi elimizi taşın altına koymaya her şekilde hazırız diye konuşan Başkanımız Abdulkadir Şahiner, “ Biz göreve geldiğimiz ilk gün siyaset yapmayacağız dedik ve yapmadık. A parti B parti demedik, tüm hemşehrilerimizi bağrımıza bastık, hizmetimizi yaptık. Biz ayrımcılık nedir bilmeyiz ve kimseye de fırsat vermedik. 4.5 yılda 9 ameliyat, 2 korona atlattım ama görevimden elinden geldiğince taviz vermedim. Ankara’ da büyüklerimiz siyasetini yapar, karşı karşıya gelir, ayrışmalara düşer. Ama bizim ilçemizde böyle bir lüksümüz yok. Bizim gidecek başka bir evimiz yok. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte tek vücut, yekpare bir şekilde seçimlere hazırız. İnşallah muvaffak olacağız. Meydanı kimseye bırakmaya niyetimiz yok Allahın izniyle.. Bugün burada hep birlikte olmamız bunun en büyük kanıtıdır. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Önceki Yeni Yıl Gecesi Çalışanları Unutulmadı