KADINLAR GÜNÜ’NDE YÜZLERCE KARANFİL DAĞITTIK.

Sungurlu Belediyesi, İYİ Parti Sungurlu Kadın Kolları Teşkilatı ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla çarşı merkezinde karanfil dağıttı.

Sungurlu Belediye Başkan yardımcısı Sakine Sarıyüce, İlçe Kadın Kolları üyeleriyle beraber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sabahın erken saatlerinde Atatürk Meydanı önünde kadınlara karanfil dağıttı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de yayınladığı mesajda tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kadınların erkeklerin başarısındaki etkisine değindi

Başkan Şahiner, “Hanımların toplumsal alandaki başarıları oldukça büyüktür. Bir yerlere getirenler de desteği verenler de evde huzuru temin edenler de kadınlarımızdır. Bunlar için hepinize minnettarız” dedi.

Önceki 2022 Mart Olağan Meclis Toplantı Kararları