Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’in indirilmeye başlandığı; bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle Belediye Başkanlığımız tarafından vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.
Ulu Cami, Çarşıbaşı ve Altınoğlu Camilerinin önünde belediyemize ait stantlar kuruldu. Kandil simidi dağıtımına teravih namazı sonrası Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Yetik ve belediye meclis üyelerimiz katıldı.
Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede Ramazan ayının bolluk ve bereketini paylaştığını ifade eden Başkanımız Dere, “Ramazan demek; bolluk ve bereketi paylaşmak, kardeşliği pekiştirmek demek. Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Rabbim inşallah seneye de bu güzel günlere ulaşmayı nasip eder. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Önceki Başkanımız Dere Personelle Bayramlaştı