KÜÇÜK EFELERİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Türkiye Şampiyonluk Finalleri için Mersin’e giden Sungurlu’nun küçük efeleri, İstanbul, Bursa ve Adana takımlarıyla karşılaşacak.H gurubunda yer alan minik efeler, ilk maçını bugün saat 16:00’da Çerkezköy Atatürk İlkokulu ile karşılaşacak. Sungurlu’nun minik efeleri, Cuma günü ise saat 16:00’da Düziçi Voleybol, Pazar günü ise saat 18:00’de Seyhan Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu’nun küçük yüreklerini arayarak Türkiye finallerinde Çorumu ve ilçemizi temsil eden küçük efeleri tebrik etti. Şahiner, her zaman onların yanın da olduklarını söyleyerek, başarılar diledi.Minik Efeler, zorlu rakipleri için ilk çalışmasını Mersin’de yaparken, Sungurlu Belediyespor Başantrenörü Mustafa Özdemir, buradan ilk 2 takım arasına kalmaya çalışacaklarını söyledi.

Önceki Sarıyüce, Yıl Sonu Sergisine Katıldı