Millet İttifak’ı Adayları Sungurlu’da Esnaf Ziyareti

Millet ittifakı adayları Mehmet Tahtasız, Bekir Özsaçmacı, Burçin Solmaz Polat ve Seyit Ahmet Güher, ilçemizde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, millet ittifakı adaylarına ziyaretleri esnasında eşlik etti.

Esnaflarla sohbet eden adaylar, Çorum’un hakkettiği hizmeti almasının vaktinin geldiğinin altını çizerken, yoğun ilgiyle karşılandıkları içinde teşekkür ettiler.

Millet ittifakı adaylarına başarılar dileyen Başkanımız Abdulkadir Şahiner ise “ Gün bugündür. İnşallah bu seçimde emeklerimizin karşılığını alacağız. Milletimiz ve ülkemiz için başlatmış olduğumuz bu iyilik harekâtı ile başarıya ulaşacağız. Değerli adaylarımıza başarılar dilerim. Var gücümüzle desteklere devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretler esnasında Millet İttifakı adaylarına Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe teşkilatları, İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları ve Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda kişi eşlik etti.

Önceki Muhtar Celal Kaya’ dan Başkan Şahiner’e Ziyaret