Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı, Sungurlu Ülkü Ocakları, Belediye Personelimiz, Basın Mensupları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Çorum Fk Tribün Liderleri ve Sungurlu Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere’ye sürpriz doğum günü kutlamalarında bulundular.

Önceki Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Başkan Yardımcılarımız Sn. Ahmet Haşim Özsaray ve Sn. Mehmet Yetik Belediye Personelimiz Batuhan Bulcun ve Sıla Kalınyar kardeşlerimizin düğün yemeğine katıldılar.