Öğretmenlerimiz Gönüllerince Eğlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mesire Kafe’de düzenlenen, öğretmenlere özel programa öğretmen ve ailelerinden yoğun katılım oldu.

Saat 19:00’da başlayan programa katılan öğretmenlerimiz gönüllerince eğlendi.

Programa katılan Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in selamlarını iletti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelimiz Öğretmen Emine Sobacıoğlu da Başkanımız Şahiner’in mesajını okudu. Başkan Şahiner mesajında”İlçemizin güzide ve kıymetli öğretmenleri, sizler için düzenlediğimiz bu özel geceye hepiniz hoşgeldiniz. Şehir dışında olmam nedeniyle bugün sizlerin arasında bulunamadım. Gönül isterdi ki hepinizi birebir kutlayayım, tebrik edeyim ancak olmadı. Ama gönüllerimizin bir olduğu inancıyla bir mesaj yollamak istedim. Misyon ve vizyon olarak üstlenmiş olduğunuz görev kutsal bir görev. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve evlatlarımız için fedakar ve özverili bir şekilde çalışıyor ve bunu bir çoğunuzun aşkla yaptığını biliyorum. Bu sebeple şahsım ve ilçe halkımız adına sonsuz teşekkür ederim. Sungurlu Belediyesi olarak bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gününüzü bir kez daha kutluyor ve iyi eğlenceler diliyorum.” ifadelerine yer verdi. Canlı müzik programıyla gönüllerince eğlenen öğretmenlerimiz Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etti.

Önceki 24 Kasım Öğretmenler Günü Çelenk Koyma Programı