Okullar dezenfekte edildi

Sungurlu Belediye Başkanlığı olarak yeni eğitim öğretim yılına başlayacak olan öğrencilerimiz için okullarını dezenfekte ediyoruz.Bu hafta yüzyüze eğitime başlayacak olan öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyor ve her zaman olduğu gibi yine onların iyiliğini ve sağlığını düşünerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Eğitime verdiği desteklerle takdir toplayan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner yaptığı açıklamada” Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda eğitim almaları için okullarımızda dezenfekte çalışması yaptık. Buradan onlara şunları söylemek istiyorum. Yavrularım biliyorum çok heyecanlı ve mutlusunuz. Uzun bir aradan sonra okullarınıza, arkadaşlarınıza ve öğretmenlerinize kavuşacaksınız. Ama unutmayın ki pandemi hala devam ediyor. Lütfen siz de bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Maske,mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edin. Sizleri seviyor ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum.”

Önceki Minik Rüzgar, Melek Oldu