Polat’tan, Başkan Şahiner’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum eski milletvekili, İYİ Parti kurucularından Cezmi Polat, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken”Sayın vekilim, güzel yürekli dostum,sevgili abime ziyareti için çok teşekkür ederim. Kendini Ülkücü davaya adamış, Başbuğ’umuzun ilkelerine sonuna kadar sahip çıkmıştır. Cezmi abim teşrif etmiş ziyaretimize gelmiş. Her zaman bizlere örnek olmuş, ağabeylik yapmıştır. Davasıyla,idealleri ile bizlere yol göstermiştir. Kendisine bu ince davranışı için çok teşekkür ediyorum. İnşallah dostluğumuz, birliğimiz bir ömür boyu devam edecektir. “

86Ayfer Zobu, Seçkin Karslı Hotak ve 84 diğer kişi4 PaylaşımBeğenYorum YapPaylaş

Önceki Başkan Şahiner’den Öğretmenler Günü Mesajı