SAHA PERSONELİMİZE KIŞLIK KIYAFET DAĞITILDI

Belediye Başkanlığımız bünyesinde Fen İşleri, Temizlik Ve Park Bahçeler birimlerimize bağlı olarak saha çalışmalarımızı yürüten personelimize kışlık kıyafet desteği sağlandı. Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen, belediye hizmet binamızda bulunan kültür merkezinde isimlere özel hazırlanan kıyafet ve ayakkabıların dağıtımını gerçekleştirdi.Personelimizin her zaman her koşulda yanında olduğunu hissettiren Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner konuyla ilgili konuşmasında, “Her türlü mevsim koşullarında soğuk ve sıcak demeden emeklerini esirgemeyen çalışanlarımızın soğuktan etkilenmemeleri için ayakkabı ve giysi desteği yaptık. Gerçek emekçiler onlardır. Sungurlumuza verdiğimiz her hizmetin gerçek mimarları saha personelimizdir. Kendilerine emekleri için teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Önceki Zehirlenen köpeği duyarlı çocuklar kurtardı