Şampiyon Sporcudan Teşekkür Ziyareti

Şampiyon Sporcudan Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in desteği ile Muaythai Milli Takım Seçmelerine katılan ve şampiyon olan genç sporcu Abdüssamet Uğurlu, Belediye Başkanlığımıza teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Vekilimiz İsmet Gülünay ve Belediye Spor Kulüp Başkanı Bahri Sezen tarafından misafir edilen genç sporcu Uğurlu, başarısına inanan ve destek veren Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etti. Belediye Spor Kulüp Başkanı Bahri Sezen genç sporcuyu tebrik ederken, desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ise; “Hemşerimiz, genç yetenek sporcumuz Abdüssamed’in bu başarıyı elde edeceğinden hiç kuşkumuz yoktu. Kendisini bir kez daha gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Biz sporcularımızın her zaman yanındayız. İnanç ve azimle emek veren tüm sporcularımızın yeri bizim için önemlidir. Genç kardeşimize Sungurlu Belediyesi ve şahsım olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Önceki Soğuk Havada Sıcak Bir Çorba

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum