Sarıyüce, Hayvanları Koruma Toplantısına Katıldı

Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısına katıldı.Çorum Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya ilçe kaymakamlıkları, belediyeler ve müftülüklerinden yetkili isimler katılım sağladı. İl geneli sokak hayvanlarının oluşturduğu problemler, sağlıkları ve bakımları hususunda toplantıda değerlendirmeler yapıldı. Başkan yardımcımız Sakine Sarıyüce, Belediye Başkanlığımız tarafından takip edilen çalışmalar hakkında brifing vererek istatistikleri bildirdi. Sokak hayvanlarına yapılan kısırlaştırma sayısıyla birçok ilçeden önde olduklarını ifade eden Sarıyüce, beslenmeleri ve tedavileri noktasında da aralıksız çalışmalar sürdürüldüğünün altını çizdi. Ayrıca Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, sokak hayvanları konusunda tek problemin çevre il ve ilçelerden ilçemize bırakılan köpeklerin olduğunu toplantıda dile getirerek bu konuda çözüm üretilmesini talep etti.

Önceki Başkan Yardımcılarımız Sezen ve Dağaşan’dan Bakım Merkezlerine Ziyaret