Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyoruz

 Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyoruz

Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyoruz

Bölgesel Amatör Lig’de heyecan başlıyor. 4. grupta ilimizi temsil edecek olan Sungurlu Belediyespor ilk maçında Pazar günü saat 15’de sahasında Safranbolu Belediyespor ile karşılaşacak.
Sezona Teknik Direktör Hüseyin Eğer yönetiminde genç bir kadro ile hazırlanan Sungurlu Belediyespor’da tüm hedef sahasında oynayacağı ilk maçı kazanarak lige moralli başlamak. Kadrosunda bu lig tecrübesi az olan isimlerin ağırlıkta olan Sungurlu Belediyespor lige sıkıntılı başlayacak olan ve katılıp katılmama belirsizliği bulunan rakibi tecrübeli isimlerinde aralarında olduğu on dokuz futbolcunun lisansını çıkarttı ve yarınki maça çıkacak.
Sungurlu Belediyespor ise sezon başından beri sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı. Önceki gün çift kaleyi maçın oynanacağı Sungurlu sahasında yapan Sungurlu Belediyespor bugün akşam saatlerinde Sungurlu’ya gidecek maç saatinde yapacağı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Sungurlu Belediyespor’da evrakları eksik olduğu için lisansı çıkmayan Burak Satılmış dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

– Tüm Sungurluları takımımızı desteklemeye davet etti
Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer sezona galibiyetle başlayarak moral bulmak istediklerini belirterek Pazar günü sahalarında oynayacakları Safranbolu maçına tüm Sungurlulu futbol severleri davet etti.
İlk kez mücadele edecekleri Bölgesel Amatör lig’de çok genç bir kadro ile sezona başlayacaklarını belirten Eğer, ‘Gençlerle iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. En büyük eksiğimiz ise bu ligde ilk kez mücadele edecek oyuncu sayımızın fazla olması.
Rakibimizde sezona sıkıntılı giriyor katılıp katılmama konusunda belirsizlikler yaşandı ancak tecrübeli isimlerinde olduğu bir kadro kurdular. Grupta diğer rakibimiz konumunda gördüğümüz Safranbolu Belediyespor önünde kazanarak lige üç puanla başlamak istiyoruz,
Lige moralli başlamamız bizim açımızdan son derece önemli. Tabiki iç sahada oynayacağımız bu maçta en büyük isteğimiz taraftarlarımızın bize doksan dakika boyunca destek vermesi. Onların desteği genç kadromuz için itici bir güç olacaktır. Bizlerde sahada kazanmak adına elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz’ dedi.

– Karşılaşmayı Bayan Hakem yönetecek
Sungurlu Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ilk maçında evinde oynayacağı Safranbolu Belediyespor maçına bayan hakem yönetecek.
Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Pazar günü saat 15’de Sungurlu İlçe sahasında oynanacak Sungurlu Belediyespor – Safranbolu Belediyespor maçını Ankara Bölgesel hakemi Betül Baykan yönetecek.
Maçın yardımcı hakemleri ise yine aynı ilden Ömer Sözcü, Berkay Otuzbiroğlu dördüncü hakem ise Buğrahan Dilkan İnarır. Maçın gözlemcisi ise Kayseri’den Nurettin Yüksel.

Önceki ŞAHİNER, “TEK ÇIKAR YOL BİRLİK VE BERABERLİKTİR”

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum