ŞİMDİ ‘VEFA’ ZAMANI

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçemizde korona virüs sebebiyle maddi sıkıntı çeken, işsiz kalan vatandaşlar yararına yardım kampanyası başlatmış, kendi de 3 aylık maaşını bağışlayarak 200 paket gıda yardımında bulunmuştu.
‘Sungurlu için ben de varım’ sloganı ile başlatılan yardım kampanyasına destekler gelmeye başladı.
Belediye sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Hayırsever iş adamımız Haydar Öztaş 100 koli, Sun-Ka ve Larton işletme sahibi Salih Zeki ve Levent Öztekin kardeşler 200 koli, Lavalia Unlu Mamüller Sahibi Ahmet Evliyaoğlu 100 koli, Sungurbey Ekmek Fırın İşletmecisi Kazım Tufan 10 bin adet ekmekle destek vermişlerdir. Kıymetli Hemşehrilerime duyarlı davranışları için teşekkür ediyorum. Haydi Sungurlum şimdi “Vefa” zamanı” ifadelerini kullandı.

Önceki Perşembe pazarında sıkı denetim