Sınava Girecek Öğrenciler Dualarla Uğurlandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere Sungurlu Belediyesi tarafından ücretsiz araç tahsis edildi. Üniversite sınavına girecek öğrencilerimizi Belediye Başkanımız Sn.Muhsin Dere ve Belediye Başkan Yardımcımız Sn.Mehmet Yetik uğurladı.

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere konuyla ilgili yaptığı açıklamada;”Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, Yükseköğretim Kurumları Sınavının ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testine katılmak üzere Çorum’a yolcu ettik. Rabb’im; yollarını, bahtlarını açık, zorlarını kolay etsin. Sınava girecek olan tüm evlatlarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Öğrencilere belediye personellerimiz tarafından çikolata ve su ikramı yapıldı. Eğitim hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına giriş esnasında sıkıntı yaşamamaları için öğrencilerin sınav yerlerine kadar yaklaşık 25 araçla ulaşımları sağlandı.

Önceki Başkanımız Dere Açılışa Katıldı