SULTANLAR LİGE HAZIRLANIYOR

Sungurlu Belediyesi Bayan Voleybol takımı bölgesel lig ve 2. lig için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.Sungurlu Belediyesi voleybol takımları baş antrenörü Mustafa Özdemir, “Sungurlu’nun Efelerinden sonra Sungurlu’nun Sultanları’da 2. Lig için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.Baş Antrenör Özdemir, alt yapıdan yetiştirdiğimiz Efelerin büyük başarısından sonra, yine alt yapıdan yetiştirdiğimiz Sungurlumuzun genç kızları da 2. lige çıkma ve ligde ilçemizi temsil etme hedefine ulaşmak için haftada 7 gün pandemi kurallarına uygun şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz diye söyledi.Belediye başkanımız Abdulkadir Şahiner, kulüp başkanımız Bahri Sezen’in ve halkımızın destekleriyle bu hedefimizi de inşallah gerçekleştireceğiz diyen Özdemir, kendi yetiştirdiğimiz gençlerimizin kendi takımlarında erkeklerde olduğu gibi bayanlarda da neler yapabileceğimizi tüm Türkiye’ye ispat edeceğiz. Erkek ve bayan voleybol takımlarımız da yer almak isteyen tüm gençlerimize kapımız sonuna kadar açıktır, mutlaka gençlerimizi takımımızda görmek istiyoruz. Mahmut Atalay kapalı spor salonumuzdaki çalışmalarımıza katılsınlar ve takımımızda yer alsınlar. Tüm Türkiye liglerinde ilimizi ve ilçemizi temsil etme gururunu yaşasınlar, Nisan ayında başlayacak bölgesel lig ve Eylül ayında başlayacak olan 2. Lig için çalışmalarımızı sürdürüyoruz diye konuştu.

Önceki Buyruk Ailesinin Bayrak Hassasiyeti