Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Şahiner mesajında “Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelirken, İslam alemi için en kutsal gecelerden biri olan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Peygamber Efendimize indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Rahmet ve merhamet kapılarının sonsuza kadar açıldığı, duaların kabul olduğu bu mübarek gecenin bereketinden nasiplenmeyi, bu anlamlı geceyi değerlendirmeyi Rabbim cümlemize nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hemşehrilerimin ve tüm Türk-İslam Aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor ve Yüce Rabbimden bu hayırlı gecenin huzur, iyilik ve güzellik getirmesini diliyorum.’’ dedi.

Önceki Sungurlu Belediyesinden Sungurlulu Hanımlara İftar Yemeği