Sungurlu Belediyesi Çocuk Meclisi Kuruldu

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere öncülüğünde ilçemizin ilk Çocuk Meclisi kuruldu.

Çocuk Meclisi ilk toplantısını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirdi. İlçemiz ilkokul ve ortaokullarından Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 15 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Betül Sena Kocabaş Başkan seçilirken, Zeynep Çırakoğlu ise Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Başkanımız Dere, meclis üyelerinin öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı.

İlçemizle ilgili çocuklarımızla istişare eden Başkanımız Dere, Çocuk Meclisinin ilçe yönetimimizde aktif olacağının altını çizdi.

Önceki 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı.