Sungurlu Belediyesi Cuma Namazı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

Sungurlu Belediyesi normalleşme adımları kapsamında yarından itibaren belirlenen kurallar çerçevesinde toplu ibadete izin verilen cami avlularında ve okul bahçelerinde temizlik çalışması yaptı.Korona virüs salgını nedeniyle başlatılan kontrollü normalleşme kapsamında camiler yarın ibadete açılıyor. Camilerin ibadete açılmasından önce Sungurlu Belediyesi ilçemizde ibadete açılacak cami avlularını ve belirlenen okul bahçelerini yıkayarak, dezenfekte etti. Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in talimatlarıyla ekiplerimiz, Cuma namazı için belirlenen cami avlularını ve okul bahçelerini uzun zaman sonra yarın kılınacak başta Cuma namazı ve vakit namazları için hazır hale getirdi. Cuma Namazını belirlenen noktalarda eda edecek olan Sungurlulu hemşerilerimize şimdiden hayırlı cumalar diliyor ve sosyal mesafeyi korumaları konusunda da dikkatli olmalarını rica ediyoruz.

Önceki Sokaklar mis gibi oldu