SUNGURLU BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARIYOR

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar deprem bölgesinde depremzedelerin yaralarını sarıyor.

Depremin başladığı ilk andan itibaren kolları sıvayan Sungurlu Belediyesi, başlattığı yardım kampanyasıyla topladığı yardımları tırlarla deprem bölgesine gönderdi.

Hatay’da çadır kuran Sungurlu Belediyesi, depremzede vatandaşlara sıcak yemeğin yanı sıra, kampanya çerçevesince toplanan yardımları da depremzedelere bizzat ulaştırıyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Bizi ayakta tutan en güzel değerlerimizden biri de dayanışma duygumuzdur. Sizler tarafından yapılan yardımların her bir zerresini israf etmeden yerine ulaştırmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki SUNGURLU BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR