Sungurlu Belediyesi gece-gündüz demeden tüm ekipleriyle kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede etkili olan kar yağışı dolayısıyla Sungurlu Belediyesi ekipleri, gece-gündüz demeden tüm ekipleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yandan sıkıntı yaşanmaması için yoğunluğun yaşandığı yerler temizlenirken bir yandan da yiyecek bulamayan sokak hayvanlarına mama desteği veriliyor.

Sungurlu’da 4 gündür etkili olan kar yağışı gündüz de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kimi zaman aralıklarla kimi zaman lapa lapa yağan kar Sungurlu’da beyaz örtü oluşturdu. Sungurlu Belediyesi de kar yağışının olumsuzluklara neden olmaması için günler öncesinden yaptığı hazırlıkları uygulamaya koydu.

Bu amaçla Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 86 kişiden oluşan ekip, 9 araçla 24 saat esasına göre çalışıyor. Ekipler, insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu yerler başta olmak üzere ilçe genelindeki bütün noktalarda kar küreme ve tuzlama faaliyetlerini sürdürüyor.

Önceki ŞAHİNER’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ