SUNGURLU BELEDİYESİ’NDEN AFET BÖLGESİ EŞME’YE ARAÇ DESTEĞİ

Sungurlu Belediyesi, Eşme köyünde gölet taşması sonucu mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzattı.

Eşme köyünde, Pazar günü göletin taşması neticesinde yaklaşık 15 evi su bastı. Sungurlu Belediyesi de olayın duyulduğu ilk andan itibaren tüm araçlarını seferber etti.

Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, vidanjör ve iş makinaları ile gün boyu Eşmelilere yardım ederken, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Pazar günü Eşme köyümüzde yaşanan su taşkınını haberini alır almaz tüm ekiplerimizi seferber ettik. İtfaiye ekiplerimiz, vidanjör ve kepçelerimiz ile birlikte gün boyu temizlik çalışmalarına katıldı. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Tüm Eşmeli hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun