Sungurlu Belediyespor 0 Haliliye Belediyespor 3

Türkiye 1. Voleybol Liginde mücadele eden Sungurlu Belediyespor kendi evinde ağırladığı Haliliye Belediyespor’a yenilerek ligdeki 6. mağlubiyetini aldı.
1. Lig B grubunda oynadığı 7 karşılaşmadan 6 mağlubiyet ve bir galibiyetle ayrılarak 4 puanla düşme potasında yer alan temsilcimiz Sungurlu Belediyespor, Haliliye Belediyespor ile karşılaştı.
Mahmut Atalay Spor Salonunda Saat 13:00’de başlayan maça kötü başlayan temsilcimiz ilk seti 16-25 ikinci seti 22-25 ve son seti 22-25 yenilerek maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Halil Yurt, Belediyespor Kulübü Futbol antrenörü Hüseyin Eğer ve futbolcular ile vatandaşlar izledi.

Salon : Mahmut Atalay Spor Salonu
Hakemler : Erdem Kaya, Hüseyin Kamber
Sungurlu Belediyespor : Tuğberk, Berslan, Eneshan, Metehan, Hüseyin, Alican, Jurgen, Taha, Kaan, Erenhan, Kristian, Mahircan, Okan, Furkan
Haliliye Belediyespor : Igor, Berk, Emre, Burak, Esat, Berke, Cihan, Hamza, Dusan, Emre, Ömer, Tuncay, Barış