SUNGURLU BELEDİYESPOR, DÜVENCİYE PATLADI : 6-1

1. Amatör Küme A grubu lideri Sungurlu Belediyespor ilk yarıdaki dört maçını kazandıktan sonra ikinci yarının ilk maçında Düvenci deplasmanında 6-1 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti.
Sungurlu Belediyespor 1 nolu sahada oynanan maçta rakibi önünde ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında kendi kalesine attığı golle Düvenci farkı ikiye indirsede son bölümde sahneye çıkan Yasin attığı dört golle takımını 6-1 galibiyete taşıdı. Bu galibiyetle Sungurlu Belediyespor 15 puanla liderliğini sürdürürken Düvenci Belediyespor üç puanda kaldı.
SAHA: 1 Nolu Sentetik .
HAKEMLER: Sedat Serhat Tataroğlu, Ömür Soytemiz, Ali Oğuzhan Dede .
DÜVENCİ BELEDİYESPOR: Ümit, Samet, Hüseyin (Bahri), Orhan (Mücahit), Muttalip, Sezer, Abdullah, Fuat, Metin Akkuş (Sergen), Mehmet, Metin Erdoğan.
SUNGURLU BELEDİYESPOR : Bayram, Yunus Emre, Ahmet Can (Murat), Mustafa, Enes (Tunahan), Rıfat (Mutlu), Burak, Nurettin, Latif, Yasin, Adil .
GOLLER : 20. ve 79. dakikalarda Burak, 34. 40. 71. (penaltıdan) ve 81. dakikalarda Yasin (Sungurlu Belediyespor), 61. (kendi kalesine) Enes (Düvenci).

Önceki Kandilde Lokma Tatlısı Dağıttık