SUNGURLU BELEDİYESPOR FIRTINASI ESMEYE DEVAM EDİYOR

– SUNGURLU BELEDİYESPOR 7’DE 7 YAPTI
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Liginde Play-Of’a kalma mücadelesi veren temsilcimiz Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, kendi sahasında Kocaeli temsilcisi Yeni Kandıraspor’u 3-0’la geçti.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Zonguldak Hasad Gençlik Spor’u 3-2 yenen ve play-off’ a kalma yolunda büyük başarı sergileyen Sungurlu Belediyespor Kulübü ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 yendiği Yeni Kandıraspor’u kendi sahasında 3-0’la geçerek galibiyet serisini 7’ye çıkarttı.
Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 25-18, ikinci seti 25-17 ve üçüncü seti 25-16 alarak maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz, Sefa Karslı, İlçe Spor Müdürü Halil Yurt ve çok sayıda vatandaş izledi.

SALON : Mahmut Atalay Spor Salonu
HAKEMLER : Sezgin Kaya, Ömer Karabudak
SUNGURLU BELESİYESPOR : Berat, Salih, Mehmet, Yavuz, Alperen, Ahmet, Bedirhan, Mustafa, Kemal, Bahadır, Bektaş, Hakan, Yağız
YENİ KANDIRASPOR : Kerem, Burak, Doğukan, Hasan, Mehmet, Asım, Okan, Enes, Furkan,