SUNGURLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

SUNGURLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

ŞAMPİYONA SELAM DUR!

SUNGURLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

1. Amatör Küme’de son iki haftaya girilirken, Gülabibey Gençlikspor’un maça çıkmayacağını bildirmesiyle hükmen 3-0 galip sayılan Sungurlu Belediyespor,1. Amatör Küme’nin şampiyonu oldu.

HÜKMEN GALİP SAYILDI

Ligde 5. sırada yer alan Gülabibey Gençlikspor, 9 Nisan Pazar günü Sungurlu Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaya, ‘sporcu yetersizliği’ nedeniyle müsabakaya çıkmayacaklarını Tertip Komistesine bildirdi. Dün toplanan 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Tertip Kurulu, Sungurlu Belediyespor’u 3-0 hükmen galip ilan etti.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

Bu kararın ardından temsilcimiz Sungurlu Belediyespor, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bu sezon oynadığı 15 karşılaşmadan 14 galibiyet ve 1 beraber alan temsilcimiz, rakip fileleri 89 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. 83 averajı bulunan temsilcimiz Sungurlu Belediyespor 43 puanla son hafta girdi.

En yakın takipçisi Mimar Sinan Gençlik Spor ile aralarında 5 puan bulunan temsilcimiz, bitime bir hafta kala 1 Amatör Küme Büyükler Ligi’ni bir kez daha namağlup ŞAMPİYON oldu.

Temsilcimiz son hafta kendi sahasında İskilipgücü’nü ağırlayacak ve bu karşılaşmanın hemen ardından kupasını kaldıracak.

Önceki Nisan 2023 Olağan Meclis Toplantı Gündemi

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum