SUNGURLU BELEDİYESPOR’UN PLAY-OFF UMUDU ARTTI

Anadolu Voleybol’un sürpriz bir şekilde mağlup olduğu haftada Ankara SGK’yı 3-0’la geçen Sungurlu Belediyespor Play-Off umutlarını artırdı.Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2.Lig’de ikinci yarı heyecanı Pazar günü oynanan 8.hafta maçları ile başladı. Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor’un mücadele ettiği 2.Grup’ta Pazar günü 4 karşılaşma oynandı. Bu karşılaşmaların 2’sini ev sahibi, 2’sini ise deplasman takımı kazandı. İlk yarıyı 19 puanla zirvede bitiren Anadolu Voleybol, ikinci yarının ilk maçında sahasında TVF Spor Lisesi’ne 3-2 sürpriz bir şekilde mağlup oldu. Zirvenin en yakın takipçilerinden Ankara TED Kolejliler ise sahasında Zonguldak DSİ’yi 3-0 ile geçerken, bir diğer Ankara temsilcisi Ziraat Bankkart ise deplasmanda Çankırı Birlikspor’u 3-1 mağlup etti. Zirvedeki rakiplerinden Anadolu Voleybol’un 2 puan kaybettiği haftayı fırsat bilen Sungurlu Belediyespor, sahasında SGK’yı 3-0 yenerek haftayı en karlı kapatan takımların başında geldi. Bu kritik 3 puan sonrası puanını 14’e yükselten Kırmızı Beyazlılar Play-Off potası ile puan farkını 6’a indirmiş oldu.SUNGURLU’NUN KALAN 6 MAÇI Zonguldak DSİ (D) TVF Spor Lisesi (İ) Ziraat Bankkart (D) Çankırı Birlikspor (İ)Anadolu Voleybol (D)TED Kolejliler (İ)

Önceki Sokak Hayvanları İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz