SUNGURLU, MECİTÖZÜ’NE PATLADI : 9-0

SUNGURLU, MECİTÖZÜ’NE PATLADI : 9-0

1. Amatör Küme’de ilk yarı tüm maçlarını kaybeden ve devreyi eksi 3 puanla tamamlayan Sungurlu Belediyespor kadrosunu tamamen yenilerek çıktığı ikinci devrenin ilk maçında evinde Mecitözü Gençlerbirliği’ni yenerek ligde kalma yolunda büyük moral buldu.
Ligin ilk yarısında oynadığı dokuz maçıda kaybeden ve bir maçtada sahadan çekildiği için -3 puanla devreyi kapatan Sungurlu Belediyespor ikinci yarı kadrosuna tecrübeli isimlerden 13 ismi katarak ikinci yarıya başladı.
İkinci yarıda ilk haftayı Alaca önünde hükmen galip kapatan Sungurlu Belediyespor bugün çıktığı ilk maçta Mecitözü Gençlerbirliği önünde ilk dakikalardan itibaren üstün bir oyun ortaya koydu. Rakibi önünde 33. dakikada 3-0 öne geçen Sungurlu Belediyespor bu dakikada rakibin kalecisinin kırmızı kartla on kişi kalmasının ardından iyice rahatladı.
Sonraki bölümünde rahat bir oyun ile maçı 9-0’lık skorla kazanan Sungurlu Belediyespor 3 puana yükselirken Mecitözü Gençlerbirliği ise 15 puanda kaldı.

SAHA: Sungurlu İlçe.
HAKEMLER: Celal Bayraklı, Mert Kaan Orbay, Yasin Doğan.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Enes Salih, Bünyamin, Serhat, Serkan, Erdem (Muhammet), Lokman, Mahmut (Göktuğ), Ali Mert, Umut, Mehmet Sinan, Samet (Rıfat)
MECİTÖZÜ GENÇLERBİRLİĞİ : Serkan, Serdar (Emrah), Mustafa Karayurt, Burak, Abdulkerim, Kadir, Hasan, Doğukan, Mert (Koray), Ercan, Mustafa Alpay (Akın).
KIRMIZI KART: 36. dak. Serkan (Mecitözü Gençlerbirliği).
GOLLER: 29. (penaltı) ve 45. dakikalarda Umut, 32. dak. Lokman, 33. 46. ve 90. dakikalarda Ali Mert, 45+1. ve 75. dakikalarda Serkan, 88. dak. Rıfat (Sungurlu Belediyespor).

Önceki Sungurlu’da 35 Yıllık Su Boruları Değişiyor

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum