SUNGURLU’DA CADDE VE SOKAKLAR YIKANIYOR

Belediyemiz ilçe genelinde cadde ve sokaklarda da temizlik çalışmalarını artırdı.Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana cadde Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından, hijyen sağlayan özel temizlik maddesiyle yıkandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkanımız Abdulkadir Şahiner,”Yaklaşık 3 ay önce Çin’in Wuhan kentinden başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü ile ilgili Türkiye buna karşı yaptığı bazı tedbirler oldu. Cumhurbaşkanı kararnamesiyle okullar tatil edildi. Camiler, toplu taşıma araçları, devlet dairelerinin dezenfekte edilmesiyle alakalı çalışmalar sürüyor. Bizde 3 gündür vatandaşlarımızın yoğunlukta kullandığı alanlar da dezenfekte çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra dezenfekte çalışmalarına periyodik aralıklarla devam edeceğiz. Sungurlu Belediyesi bu konuda gerekli tüm tedbirleri almıştır. Vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsunlar“ dedi.

Önceki “NEVRUZ BAYRAMI’NI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”