SUNGURLU’DAN FARKLI TARİFE : 7-0

1.Amatör Küme’de yenilgisiz lider durumda bulunan Sungurlu Belediyespor deplasmanda Çorumspor’u farklı mağlup etti.

BELTAŞ 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 10.hafta maçında lider Sungurlu Belediyespor deplasmanda Çorumspor’un konuğu oldu. Devane Sahası’nda saat 15.00’de başlayan karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren oyunda üstünlüğü eline geçiren Sungurlu temsilcisi Yavuz Burak’ın yıldızlaştığı maçı 7-0 farklı kazandı.

Bu sonucun ardından Sungurlu temsilcisi puanını 25’e çıkarırken, ev sahibi Çorumspor ise 3 puanda kaldı.

Çorumspor: 0

Sungurlu Belediye: 7

SAHA: Devane.

HAKEMLER: A.Enes Gökgüney, Hamit Demir, Ebubekir Kılcı.

ÇORUMSPOR: Eyüp Can, Murat, Adem, Arda, M.Batuhan, Sedat, Gürkan, Hamza, Uğur, Rıdvan, Ozan, Selçuk.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Ömer, Eren, Metin, İsmail, Mustafa Öz, Kadir, Furkan, Ali Baran, Yavuz Burak, Samet Can, Osman.

GOLLER: Dk.16, 20, 55 ve 78 Yavuz Burak, Dk.70 Eren, Dk.75 Samet Can, Dk.90 Ramazan.

Önceki HAYDİ SUNGURLU ! EVLADINA SAHİP ÇIK…