Temsilcimiz 90+5’de 1 puana uzandı

Temsilcimiz 90+5’de 1 puana uzandı

BAL temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ikinci maçında Kastamonu İl Özel İdarespor deplasmanında çok üstün oynadığı maçta beraberlik golünü uzatma dakikalarında Taha’nın kafasından bulduğu golle kurtardı.
Sezonun ilk haftasında evinde Safranbolu Belediyespor’u farklı yenerek liderliğe oturan Sungurlu Belediyespor ilk deplasman maçında cumartesi günü Kastamonu İl Özel idarespor ile Hasan Doğan Sahasında karşılaştı. Maça ev sahibi takım baskılı başladı ancak savunmada iyi kapanan temsilcimiz rakibine gol izni vermedi.
Onuncu dakikadan itibaren oyunda dengeyi kuran Sungurlu Belediyespor 15. dakikada sol kanattan savunmadan çıkarken Yavuz Burak’ın ceza yayı üzerine gönderdiği topa savunma oyuncuları birbirine bırakınca araya giren Tahir güzel bir vuruşla topu doksandan ağlara göndererek ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.
Mağlup duruma düştükten sonra oyunda kontrolü tamamen eline geçiren Sungurlu Belediyespor bu yarıda Şaban ile girdiği bir net pozisyonundan yararlanamazken kenar toplarda ise son vuruşlarda başarılı olamayınca ilk yarıyı ev sahibi takım 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıyada çok etkili başlayan Sungurlu Belediyespor rakibi ceza sahasına hapsettti ve çok baskılı bir oyun oynadı. Bu baskı sonucunda rakip ceza sahası içinde sayısız karamboller bulan temsilcimiz final vuruşlarında başarılı olamadı. Maçın 74. dakikasında son çizgiden yapılan ortada Şaban topu ağlara gönderdi ancak maçın hakemi anlaşılmaz bir şekilde ofsayt gerekcesi ile golü iptal etti.
Son bölümde tüm hatları ile yüklenen Sungurlu Belediyespor üst üste üç korner atışı kazandı. 90+5. dakikada sağ kanattan Tolga’nın kullandığı korner atışında arka direkte çok iyi yükselen Taha kafa ile topu Kastamonu İl Özel İdare ağlarına göndererek skoru 1-1 yaptı.
On dakikalık uzatmanın verildiği maçın onuncu uzatma dakikasında ise hakemin ceza yayı üzerinde Sungurlu Belediyespor aleyhine verdiği çok tartışılan faul atışından ev sahibi takım yararlanamayınca sahadan 1-1 beraberlik ile ayrılan Sungurlu Belediyespor deplasmandan istediği bir puanı alarak döndü: 1-1

SAHA: Hasan Doğan .
HAKEMLER: Furkan Güney, Erdinç Yaman, Esra Arıkboğa (4. Hakem: Burak Demirkıran).
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESPOR : Abdulkadir, Abdussamet, Mesut, Ömer, Oktay, Taner, Tahir, Sefe Furkan, Murat Can, Canberk, Ali.
SUNGURLU BELEDİYESPOR : İlkay Sezer, Önder, Onur, Mücahit, Taha, Burak Yıldırım (Umut Serkan), Murat Can (Ayhan), Şaban, Muhammet Berati (Burak Satılmış), Tolga, Yavuz Burak.
GOLLER: 15. dak. Tahir (Kastamonu), 90+5. dak. Taha (Sungurlu Belediyespor).

Önceki “Kardeşlik ve Paylaşmanın Bereketi”olan aşure geleneği bu yılda devam etti.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum