Toki’den Sungurluya 359 Konut Müjdesi

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Çorum Milletvekillerimiz, Sn. Vahit Kayrıcı ve Sn. Oğuzhan Kaya ile birlikte, TOKİ Başkanlığına atanan Sn. Mustafa Levent Sungur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Sn. Dere müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda;”Sungurlu’muzda, yapılması planlanan TOKİ projeleri hususunda istişarelerde bulunduk.

Milletvekillerimiz ve TOKİ Başkanımızla gerçekleştirdiğimiz görüşme sonucunda alınan kararla, Manastır Mahallesi’nde yapılacak olan 359 konutun, yapım ihale tarihinin 26 Eylül 2024 olarak belirlenmesi müjdesini de bu vesileyle siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum.

Kıymetli Milletvekillerimiz Sn. Vahit Kayrıcı’ya, Sn. Oğuzhan Kaya’ya ve TOKİ Başkanı Sn. Mustafa Levent Sungur’a teşekkürlerimi sunuyor; Sungurlu’muza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Sungurlu Belediyesi Spor Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi