“Türklerin İnanç Sistemi ve Alevilik” Konferansı Düzenlendi

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından yapılan “Türklerin İnanç Sistemi ve Alevilik” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Prof Dr. Nizamettin Akay, Av. Kerim Yılmaz, Av. Kürşat Karacabey, Av. Hakan Erdem, Av. Barış Bilgin Dilmen’de konuşmacı olarak katıldılar. Özel İdare Toplantı Salonu’nda düzenlenen konferansa Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcılarımız, İYİ Parti İlçe Başkanı Dursun Kanmış, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis üyelerimiz, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Pozan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mutlu Karslı, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Erdal Kolaylı, Salı Grubu, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Konferans Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ve Prof Dr. Nizamettin Akay’ın yaptığı açılış konuşmalarından sonra “Türklerin İnanç Sistemi ve Alevilik” üzerine Av. Kerim Yılmaz, Av. Kürşat Karacabey, Av. Hakan Erdem, Av. Barış Bilgin Dilmen birer konuşma yaptılar. Konferansta yapılan konuşmaların ardından davetlilere söz verilerek, soru-cevapla devam edildi. Konuşmacılar davetlilerin sorularını cevaplamasıyla program sona erdi. Programın sonunda Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, konuşmacılara hediye takdim etti.

Önceki Konferansa Davet