“ Var Ol Kadir Başkan”Kültür Gezileri Kadınların Vazgeçilmezi

Yozgat gezimizin son turlarını yapmış bulunmaktayız . Gerçekleştirdiğimiz en güzel gezilerden biri olan Termal Aqua Park gezimize katılım sağlayıp gönüllerince eğlenen hanımlar, gezileri faaliyete geçiren ve birçok yeri görme imkanı sunan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ettiler. Dualar ederek Başkanımız Şahiner’e selamlarını ve minnetlerimi gönderdiler .

Kadınlar hep bir ağızdan “ Birçoğumuz Kadir Başkanımız sayesinde Sungurlu dışına çıktı. Ya imkanımız yetmezdi ya da eşlerimiz razı olmazdı. En güzel yanı da kadın kadına, eğlene güle rahatça yolculuk yapıyor olmamız. Başkanımız sayesinde nereleri nereleri gördük. Daha arabadan inmeden başka bir yer var mı diye soruyoruz. Allah kendisinden razı olsun.” ifadelerinde bulundular.

Önceki Belediye Başkan Vekilimiz Mesut Özsaray Açılış Törenine Katıldı.