Vekil Ayyüce Türkeş Taş’tan Başkan Şahiner’e Ziyaret

Vekil Ayyüce Türkeş Taş’tan Başkan Şahiner’e Ziyaret

İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş,Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Belediyemizi ziyaret eden Alparslan Türkeş’in kızı Adana İYİ Parti Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Başkanımız Şahiner’e geçmiş olsun dileklerini sundu. Başkanımız Şahiner’den ilçemiz ve belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vekil Ayyüce Türkeş Taş, örnek belediyecilik anlayışıyla yapılan başarılı çalışmalar için kendisini tebrik etti.

Nazik ziyareti için Vekilimize teşekkür eden Başkanımız Şahiner “ Sayın Vekilim teşrifleri ile bizi mutlu etti. Kendisinin yeri biz milliyetçiler için çok ayrıdır. Sevgili Başbuğ’umuzun evladı hepimizin kız kardeşidir. Babasının sancağını gururla ve onurla taşıdığı için kendisiyle gurur duyuyoruz. Memleketimiz için canla başla çalışacağından ve devraldığı bayrağı daha da göklere çıkaracağından hiçbirimizin şüphesi yoktur.” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret akabinde Vekil Ayyüce Türkeş Taş, Başkan Şahiner’e Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı armağan ederken; Başkanımız Şahiner’de Vekilimize çeşitli hediyeler takdim etti.

Belediye Başkan Vekilimiz Mesut Özsaray, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız,İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, Başkan Yardımcılarımız Sakine Sarıyüce ve Mükremin Dağaşan, belediye Meclis üyelerimiz Ali Keçelioğlu, İsmet Gülünay ve Ömer Taştemurlu ve çok sayıda partili ziyarete katılım sağladı.

Önceki Zabıta Ekiplerimiz Denetimlerine Ara Vermiyor

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum