Voleybolda Lig Heyecanı Başlıyor

– İlk Maç Rize’de

Voleybol Erkekler 1. ligindeki temsilcimiz Sungurlu Belediyespor sezona cumartesi günü Rize Fındıklı’da başlayacak.
Geçtiğimiz sezon 2. ligde şampiyon olarak 1. Lige yükselmeyi başaran Sungurlu Belediyespor voleybol takımı sezonun ilk maçında Cumartesi günü saat 14’de Fındıklıspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Sungurlu Belediyespor 1. ligde oynayacağı zorlu maçların hazırlıklarını Ankara’da antrenör Veli Koçak yönetiminde sürdürüyor. Bu sezon kadrosunu tamamen yenileyen ve iki yabancı oyuncu ile güçlenen Sungurlu Belediyespor sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.
Sungurlu Belediyespor voleybol antrenörü Veli Koçak takım olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Yeni bir kadro ile başlayacakları ligde takım olmak için zamana ihtiyaçları olduğunu belirten Koçak hazırlık döneminde bunu büyük oranda giderdiklerini sözlerine ekledi.
Kırmızı Beyazlılar sezonun ilk maçı için hazırlıklarını yarın yapacakları antrenman ile tamamlayacak ve bir gün sonra Rize Fındıklıspor maçı için bu ilçeye gidecek.

Önceki Sungurlu’da Yol Çizgi Çalışmaları