Yangınzede aileye Şahiner’den destek

Hacettepe Mahallesi Şehit Piyade Er Fatih Mehmet Karaman Caddesi üzerinde bulunan evi yanan İlyasToklu’ya Sungurlu Belediyesi sahip çıktı.
Eşiyle yangından kurtulmayı başaran İlyas Toklu’nun evi kullanılmaz hale geldi. Sungurlu Belediye Başkanlığını ailenin elzem ihtiyaçlarını tespit ederek eşya ve gıda yardımında bulundu.
Toklu ailesi uzatılan yardım eliyle sıkıntılarını bir nebzede olsa çözmenin mutluluğunu yaşıyor. İlgisi ve desteği için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ziyaretinde bulunan İlyas Toklu ”Bunca yıllık emeğimiz tam anlamıyla kül oldu. Allah kimseye böyle sıkıntı yaşatmasın, çok zormuş. Allah razı olsun, bu zor günümüzde sizde bizi yalnız bırakmadınız. “ diye konuştu.

Önceki Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Türk Dil Bayramı’nın 86. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.