YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

Sungurlu’da gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanları en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Sungurlu Belediyesi ve Sungurlu spor kulüplerinin futbol, voleybol, basketbol, tekvando, güreş ve badminton takımlarına spor yetiştirmek için pandemi kurallarına uygun olarak yaz spor okulları açılacak.Sungurlu spor kulübü başkanı aynı zamanda Sungurlu Belediyespor kulübü voleybol baş antrenörü Mustafa Özdemir, Covid19 pandemi salgını dolasıyla yaklaşık iki sezondur sportif faaliyetler yapılamadı. Çocuklarımız ve gençlerimiz spordan uzak bir yaşam mücadelesi verdiler” dedi. Özdemir, şu anda devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda bizde bir nebze olsun çocuklarımızı ve genç kardeşlerimizi futbol sahamızda ve spor salonumuzda pandemi kurallarına uygun olarak buluşturmak için bu etkinliği yapıyoruz. Sungurlu Belediyemizin destek olduğu bu çalışmalarımızda altyapı futbol takımımıza voleybol 2. Ligi’nde bu sezon oynayacak olan sultanların ve efelerin altyapı takımlarına güreş, tekvando, badminton ve basketbol takımlarımızın alt yapı takımlarına seçmeler yapılarak ileriki sezonların takımlarını oluşturmak istiyoruz. Bu çalışmalarımıza katkıda bulunacak herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bütün her şey geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için diye açıklamada bulundu.

31Oğuzhan Şahiner ve 30 diğer kişi16 PaylaşımBeğenYorum YapPaylaş

Önceki Haziran 2021 Meclis Kararları