Sungurlu Belediyespor’dan Muhteşem Başlangıç

Sungurlu Belediyespor’dan Muhteşem Başlangıç

 

Sungurlu Belediyespor’dan Muhteşem Başlangıç
– Sungurlu Belediyespor : 5 – Safranbolu Belediyespor : 0

BAL temsilcimiz Sungurlu Belediyespor sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği Safranbolu Belediyespor’u 5-0 yenerek sezona mükemmel bir başlangıç yaptı. Temsilcimiz rakibi önünde ilk beş dakika içinde attığı gollerle 2-0 öne geçerken sonraki bölümde rakibin maça ortak olmasına izin vermedi. İkinci yarıda ise rakibin direncini kırdıktan sonra ise çok rahat bir galibiyet elde etti.
Sungurlu İlçe sahasında oynanan maçı Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Jandarma Komutanı Tolga Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen ile birlikte yaklaşık bin kadar Sungurlu Belediyespor taraftarı izledi.
Maça çok hızlı başlayan temsilcimiz 4. dakikada Mücahit’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden bir dakika sonra tecrübeli oyuncu Şaban’ın attığı golle durum 2-0 oldu. Sonraki bölümde konuk takımın maça ortak olma çabasına izin vermeyen Sungurlu Belediyespor soyunma odasına bu skorla önde girdi.
İkinci yarının başında konuk takımın gol çabasını kıran Sungurlu Belediyespor 63. dakikada bulduğu üçüncü gol ile rakibin direncini tamamen kırdı. Sonraki bölümde ise çok rahat bir oyun çıkartan Sungurlu Belediyespor bulduğu iki gole karşın sayısız fırsattan yararlanamazken çizgiyi geçen bir golleri ise yardımcı hakemin görememesi nedeni ile farkı daha fazla açamadı.
Maç sonunda Sungurlu Belediyespor futbolcuları ve taraftarları sezonun ilk maçında alınan farklı galibiyeti coşku içinde kutladılar.

– MAÇTAN DAKİKALAR:
4. dakikada sağ kanattan kullanılan korner atışında Murat’ın kafa vuruşunda top üst direkten geri geldi dönen topu iyi takip eden Mücahit kafa ile topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden hemen bir dakika sonra orta alandan savunma arkasına atılan uzun topla hareketlenen Şaban topla rakip ceza sahasına girdi kaleci Orhan ile karşı karşıya pozisyonda köşeye göndererek takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yapan golü attı.
13. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Ogün çaprazda kaleci İlkay ile karşı karşıya kaldığı anda sert vurdu top yan ağlarda kaldı.
25. dakikada Ahmet orta alandan atılan topla hareketlendi ceza yayına geldiği anda sert vurdu top üst direğe çarparak auta gitti.
27. dakikada ceza sahası hemen dışında konuk Safranboluspor’un kazandığı frikik atışında Emre Sorgun kullandı köşeye giden topu kaleci İlkay Sezer köşeden mükemmel çıkardı ve gole izin vermedi.
İlk yarıyı Sungurlu Belediyespor 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya kontrollü başlayan Sungurlu Belediyespor 63. dakikada üçüncü golü buldu ve rahatladı. Bu dakikada Muhammet Berati sağ kanattan topla hareketlendi ceza sahası sol çaprazından yerden sert bir vuruşla topu köşeden ağlara göndererek takımını 3-0 öne geçiren golü attı.
88. dakikada Sungurlu Belediyespor dördüncü golü geldi. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına sağ kanatta topla buluşan oyuna yeni giren Murat Can uzak kale direğinden takımının dördüncü golünü rakip ağlara göndermeyi başardı: 4-0
89. dakikada orta alandan atılan topla Yavuz Burak hareketlendi topla ceza sahasına kadar geldi yerden sert vuruşunda köşeden topu Safranbolu ağlarına göndererek maçın skorunu belirleyen golü attı: 5-0

SAHA: Sungurlu İlçe .
HAKEMLER: Betül Baykan, Ömer Sözcü, Berkay Otuzbiroğlu. (4. Hakem: Buğrahan Dilkan İnanır) .
SUNGURLU BELEDİYESPOR : İlkay Sezer, Önder, Onur, Mücahit, Zafer (55. dak. Ayhan), Taha, Burak (55. dak. Ayhan), Şaban, Muhammet Berati (79. dak. Murat Can), Tolga, Yavuz Burak .
SAFRANBOLU BELEDİYESPOR: Orhan, Abidin, Volkan, Yiğitcan, Serhan, Hamdi Furkan, Ahmet Zafer, Emre (59. dak. Kaan), Fehmi Fırat, Ogün, Ahmet (46. dak. İbrahim) .
GOLLER: 4. dak. Mücahit, 5. dak. Şaban, 63. dak. Muhammet Berati, 88. dak. Murat Can, 90. dak. Yavuz Burak (Sungurlu Belediyespor).

Önceki  Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyoruz

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum