Sungurlu Belediyespor Galibiyete Doymuyor

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı, kendi sahasında karşılaştığı Merzifongücüspor’u 3-1 yendi.
Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oldukça çekişmeli geçen müsabakada Sungurlu Belediyespor takımı ilk seti 25-22 kazandı. İlk seti kazanan Sungurlu Belediyespor ikinci sete de hızlı başlayarak ikinci seti de 25-14 kazırken, üçüncü seti rakip takım Merzifongücüspor 25-19 kazandı. Dördüncü sette hayli çekişmeli geçerken ev sahibi takım Sungurlu Belediyespor son sayılarda üstünlük sağlayarak son seti 25-19 kazanıp, sahadan 3-1 galip ayrıldı.
STAD : Mahmut Atalay Spor Salonu
HAKEMLER : Mustafa Aktaş, Turgut Yıldırım
Sungurlu Belediyespor : Yasin, Yağız, Emrah, B.Ezel, Salih, Enes, Caner, M. Eren, Yavuz, Bedirhan, Ahmet, Mustafa, Kemal, Bektaş
Merzifongücüspor Voleybol Kulübü : Bedirhan, Emre, Nurullah, Mehmet, Burak, Erdinç, Mürsel, Şahincan, Samet, Enes, Miraç, Birkan