Belediyespor Taraftar Sayesinde Rövanşı Aldı : 3-1

Belediyespor Taraftar Sayesinde Rövanşı Aldı : 3-1

Belediyespor Taraftar Sayesinde Rövanşı Aldı : 3-1
Erkekler Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor, sezon başında Ankara’da 3-1 yenildiği Ziraat Bankası’nı aynı skorla mağlup etmeyi başardı. Çorum’un ünlü taraftar grubu Kırmızı Şimşekler Sungurlu Belediyespor’u desteklemeye geldi.
Bugün Mahmut Atalay Spor Salonu’nda Sungurlu Belediyespor ile Ziraat Bankası karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada ilk sete hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 25-21 kazandı. İkinci sete de iyi başlayan temsilcimiz ikinci seti 25-19 kazandı. Sungurlu Belediyespor, Üçüncü sette hakemin Sungurlu Belediyespor teknik direktörü Mustafa Özdemir ve Sungurlu Belediyesporlu oyuncuya kırmızı kart göstermesiyle seti 25-17 kaybetti. Son sette seyirci desteğini arkasına alan Sungurlu Belediyespor son seti 25-17 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.
Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen, Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz, Sefa Karslı ve çok sayıda taraftar izledi.
Karşılaşma sonunda bir açıklama yapan Sungurlu Belediyespor Kulübü antrenörü Mustafa Özdemir, “Playoff yolunda bizim için çok önemli bir maçtı. Bu maçı kazandığımız için çok mutluyum. Sporcularımıza ve bizi desteklemeye gelen halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Haftaya Tekirdağ’a gidiyoruz. O karşılaşmayı da kazanıp playoff lara katılmaya hak kazanmak istiyoruz” dedi.

Önceki Sungurlu’ ya uygulanmak istenen ByPass’ a Hayır.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum