Belediyemiz ve TEMA Vakfının temizlik çalışmaları

TEMA Vakfı Sungurlu temsilcisi Öğr. Gör. Nihal Gökçe ve Sungurlu Belediye Başkanlığı Personeli, Sungurlu Belediyesi katkılarıyla Haydar Öztaş Anadolu Lisesi arka kısmında bulunan müsait alanlarında temizleme çalışmaları yaptı.

Bölgeyi temizleme ve düzenleme çalışmalarının devam edeceğini belirten Gökçe, dünyanın iklim değişikliğiyle karşı karşıya kaldığını; giderek artan sıcaklıklar, eriyen buzullar ve yükselen deniz seviyelerinin iklim değişikliğinin en gözle görülür sonuçları olduğunu vurguladı. Ülkemiz çölleşme haritasına göre topraklarımızın % 47’sinin risk altında olduğu ve bugünden başlayarak insan kaynaklı iklim değişikliği etkilerini tersine çevirecek önlemleri almazsak bunun önümüzdeki on yıl içinde yaşamımızı tehdit edecek boyutlara geleceği üzerine vurgu yaparak, çalışmaya destek veren herkese ve Sungurlu Belediyesi’ne teşekkür etti.

Önceki Başkan Şahiner’ e Yazdığı Mektubu Kendisi Teslim Etti