3 Aralık Engeliler Günü Farkındalık Programı

Sungurlu Belediye Başkanlığımız tarafından organize edilen “

”nda yapılan etkinliklerde engelli vatandaşlar gönüllerince eğlenirken, renkli anlar yaşandı.
Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Mesire Kafeterya da düzenlenen organizasyona engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner;“Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bunun için bu konuda farkındalık oluşturmak adına engelli kardeşlerimize engelli olduklarını fark ettirmeden yaşayabilmelerini anlatabilmek için bir dizi etkinlik hazırlandı. Engelli olmak insanın kendi elinde olan bir şey değil hepimiz her an bir engelli olabilecek potansiyeldeyiz. Engelli vatandaşlara engelli olduklarını fark ettirmeden yaşatmamız önemli. Biz bu konuda üzerimize düşen vazifeyi yapmaya çalışıyoruz ve buradan dile getiriyorum engelli olup da bu sıkıntıları yaşan vatandaşlarımız varsa gelsinler bizler her daim yardıma hazırız. Engelliler günü sadece bugünün meselesi değil, bunu 365 gün boyunca aynı şekilde düşünerek hareket etmemiz lazım. Dedi Program sonunda engelli bireylerimiz oyunlarla ve halaylarla gönüllerince eğlendiler.

Önceki Karbonmonoksit Zehirlenmelerine Dikkat