15194322_1118822768239230_2259302666906192158_o
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sosyal Belediyecilik alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalarının yanı sıra Eğitime verdiği destekle de adından sıkça söz ettiriyor.
Geçtiğimiz haftalarda Fen Lisesi ziyareti esnasında öğrenciler ve okul yetkilileri okulun etrafında çevre düzenlemesi ve okul bahçesinde peyzaj çalışmasının yapılmasını talep etmişlerdi.
Başkan Şahiner, talepleri geri çevirmeyerek çalışmaların bir an önce başlatılması hususunda gerekli birimlere talimat vererek gerekenin en kısa sürede yapılmasını istemişti.
Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz geçtiğimiz günlerde çalışmalarını bitirerek kış ayları öncesinde oluşabilecek çamur deryasının önüne geçti. Kısa zamanda taleplerinin yerine getirilmesinden memnun olan öğrenciler ve okul yetkilileri Başkan Şahiner’ e teşekkür ettiler.

Önceki Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 23-24 KAsım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) girecek olan öğrencilere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı.