BAŞKAN ŞAHİNER ‘DEN EĞİTİME DESTEK

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz Kayaalp’le birlikte,2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Sungurlu Fen lisesini ziyaret etti.
Belediye başkan yardımcıları Bahri Sezen,Belediye Fen İşleri Müdürü Uğur Çalman,Temizlik İşleri müdürü Dursun Kanmış ve Park Bahçeler Müdürü Rıza Tut ziyaret esnasında Şahiner ve Kayaalp’e eşlik ettiler.
Okulla ilgilİ bilgiler veren okul müdürü Ahmet Yandım ve okul aile birliği başkanı Şükrü Çaylan,servis araçlarının ulaşımının kolaylaşması için okul etrafında çevre düzenlemesi ve asfalt çalışması hususunda talepte bulundu.Taleplerinin dikkate alınarak çalışmaların başlatılması için talimat veren Başkan Şahiner, servis araçlarının ulaşımı için yapılacak asfalt çalışmasının yanı sıra okul bahçesininde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının yapılması ve öğrencilerin tenefüslerde kullanmaları için bankların konulması yönünde talimat verdi.Kayaalp’le birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Şahiner;”Eğitime Önem veriyoruz.Belediye olarak tüm araç gereçlerimizle okullarımızın yanındayız ve her zaman olduğu gibi bundan sonrada okullarımıza hizmet götürmekte elimizden geleni yapacağız.Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır.Sungurlu Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya hazırız.”ifadelerini kullandı.

Önceki SÖZ VERDİK , SÖZÜMÜZDE DURDUK