Başkan Şahiner’ den iade i ziyaret.

Başkan Şahiner’ den iade i ziyaret.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, geçtiğimiz hafta kendisini ziyarete gelen Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan ve Boğazkale Özel İdare Müdürü Ahmet Özsaray’ ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Şahiner; ‘’ Yapmış olduğunuz çalışmaları yakinen takip diyorum. Gençliğiniz, dinamikliğiniz ve iş bitiriciliğiniz ile Tarihi ve turistik yönü ile Dünya Kültür Mirası Listesinde bulunan Hattuşa’ nın tanıtımı için başarılı çalışmalar gerçekleştirmektesiniz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Ayrıca uzun yıllar Sungurlumuzda görev yaptıktan sonra Boğazkale Özel İdare Müdürlüğü görevine getirilen değerli dostumuz Ahmet beye de görevlerinde başarılar diliyorum. Kendisi Sungurlu’ da görev aldığı dönemlerde ciddi projeler geliştirerek Sungurlu’ nun adının duyurulması konusunda önemli işlere imzasını atmıştır. Meslek aşkıyla çalışan ve görevini seven siz değerli kaymakamımız ve özel idare müdürümüzün, Boğazkale’ nin tanıtımı için aynı amaç doğrultusunda gayret gösterdiğini görmekte bizler için sevindirici bir olaydır.’’ İfadelerinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan ise;’’ Sungurlu’da güzel işler yapan Belediye Başkanımızı ve ekibini candan kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. “dedi.

Önceki Başkan Şahiner 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum