Başkan Şahiner Kendisine ulaşan tüm taleplere anında cevap veriyor

Başkan Şahiner Kendisine ulaşan tüm taleplere anında cevap veriyor

Başkan Şahiner Kendisine ulaşan tüm taleplere anında cevap veriyor

Eğitime, spora ve sporcuya göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakayla bilinen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kendisine iletilen taleplerde hiç bir konuya duyarsız kalmıyor.
Bugün Başkan Şahiner’ i makamında ziyaret eden Sungurlu Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencisi Ergülü Kayretli isimli öğrenci, okulda boş derslerinde ders çalışmanın yanı sıra spor yapmak istediklerini lakin gerekli spor malzemelerinin olmadığını iletti.
Gencin taleplerini dinleyen Başkan Şahiner, kendisine çeşitli spor malzemeleri yardımında bulunulması için Başkan Yardımcısı Bahri Sezen’e talimat verdi.. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ünde dediği gibi ”Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” diyen Başkan Şahiner, Ergülü Kayretli’ ye eğitim, öğretim hayatında başarılar diledi. Şahiner ayrıca yapmış olduğu açıklamada; ” Belediyemize bu zamana kadar genci, yaşlısı kim gelirse gelsin yapılabilecek bir konuysa anında çözüme kavuşturuyoruz. Bizler yarınımızın teminatlarına örnek olmak zorundayız. Elimizden geldiği kadar tüm okullarımıza eksik konularda yardımcı oluyoruz olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Önceki Sungurlu Belediye Spor Amasya Yolcusu

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum